Arkiv

1-årig bröllopsdag.

Det har gått ett helt år sedan vi stod där i tornet och lovande varandra evig kärlek. Ett helt år! Det var den vackraste dagen i mitt liv, fylld av kärlek från början till slut. Men det är egentligen inte så mycket dagen i sig som är det bästa, det är vad den symboliserar. Vår kärlek. Våra löften. Det faktum att vi har valt varandra för att tillsammans segla genom allt det som livet har att erbjuda. Att idag är en sådan dag då vi kan minnas lite extra men också fira det bästa vi har gjort. Eller det näst bästa. Det bästa vi har gjort ligger faktiskt och sover i min mage för tillfället.

Söndagen den 20 juni, kl.17.00, vigdes vi i Chapel in the Clouds på Stratosphere Hotel inför vänner och familj. Prästen såg ut som en actionhjälte och hade garanterat någon gång i livet figurerat som bodybuilder. Klädkoden var svart/vitt med undantag för tärnor och marskalkar som fick lysa upp i vackert rött. Blommorna var slopade och ersatta med svarta heliumballonger. Ur högtalarna strömmade toner av Elvis Presley och allt var perfekt. Efter vigsel och fotografering drinkades det för att sedan njutas av en fantastiskt god bröllopsmiddag. Fortfarande uppe i tornet med utsikt över hela Las Vegas.

Ikväll, när maken kommer hem från jobb, ska det lyxas med tre-rätters, ”champagne” och en dans eller två till tonerna av vår Elvis. Lycka!

En tjock tös, 39+4

2 comments to 1-årig bröllopsdag.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>