Arkiv

Att vara ordinerad vila…

…kan vara det tråkigaste på hela denna jord. Seriöst, skämtar du med mig eller? I väntan på knodd finns det ju massor med saker jag behöver göra, eller ja, saker jag vill göra. På den listan inkluderas dock inte vare sig vila eller att ta det lugnt. Men, jag ska självklart göra mitt bästa.

Det gick bra hos barnmorskan igår, fast hon var inte jätteförtjust i de symptom jag radade upp och tryckte därmed extra hårt på vikten av vila. Så vi (och med vi menar jag hon och Tomas) kom överens om att jag skulle höra av mig till förlossningen om det höll i sig eller blev värre. Jag har dock alldeles fantastiska kvällsplaner inkluderande 0%-igt vin, middag och fredagsmys – så det får vänta tills imorgon om det håller i sig. Eftersom jag varit duktig och spenderat förmiddagen i soffan, tillsammans med datorn och telefonen, så är det helt klart dags för lite belöning. Nu ska jag alltså ta och göra mig lite i ordning för en tur på stan. Det är dessutom nödläge. Jag måste lämna lägenheten innan jag av misstag råkar tapetsera om förrådet eller riva ner halltapeterna.

En tjock tös, 39+1

3 comments to Att vara ordinerad vila…

  • Ida

    Det som är jobbigt sen är all j*vla damm som far runt när du river ner dom. O då måste du storstäda igen, ;) . Men kan varavärt ett försök!

  • Frida

    Hm, kanske skulle ta ett varv med di där tapeterna alltså ;)

  • Ida

    Att riva tapeter kan vara effektivt. Det gjorde min kompis, några timmar senare var Alma född… Så om du inte vill ha barn ikväll, riv inga tapeter! ;) Kram

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>