Arkiv

Idag är jag nostalgisk.

Fast kanske mest tjurig. I brist på bebis är det nämligen enklare att tycka synd om sig själv. Jag saknar förstås Las Vegas. Det är där skon klämmer och jag börjar bli en hel del tjatig om det. Men för exakt ett år sedan så var jag ju där – och gjorde alldeles fantastiska saker och ting. Framför allt så förälskade jag mig i staden något alldeles förfärligt. Kanske inte så mycket staden som den där gatan där allt händer. Fint som snus! På tal om snus så har jag varit snusfri i snart tre veckor – det ger mig väl ändå lite extra klagoutrymme?

Nåväl. För exakt ett år sedan – den 18 juni – startade vi vår dag med att tillsammans med Helena, Tobbe och Seb bege oss för att fixa äktenskapslicens. Efter att ha ätt frukost på Starbucks, spelat bort lite kosing och kedjerökt sen uppgång såklart. När pappersarbetet var avklarat och plånboken blivit tunnare begav det sig självklart mot HardRock Hotel. Där bidde det bl.a. den smarrigaste Taco-upplevelsen någonsin inne på Pink Taco. Jiises!

Därefter blev vi dock ”hemringda” för möhippa respektive svensexa. Ja, herrejävlar. Fröken fick lära sig att strippa och till på köpet titta på halvnakna män i någon slags show.. Haha.. Den blivande maken hade en mycket mer ”barnförbjuden tillställning” som till på köpet inkluderade vapen – men det är väl så det ska vara när man är i Vegas? Därifrån finns dock inga bilder, som jag känner till vill säga ;)

En tjock tös, 39+2

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>