Arkiv

Sjungom studentens lyckliga dag…

…låt om oss fröjdas i ungdomens vår! Idag är en stor dag på vårt kära Korrespondensgymnasium. Det är studenten! Både en glädjens och en sorgens dag. Min första klass, någonsin, tar studenten. Inte klokt hur tiden bara ränner iväg och hur makalöst duktiga de alla varit! Det är ju en jäkla tur för dem att jag ska vara mammaledig, annars hade jag aldrig förlåtit dem för att lämna skolan på detta viset. Men sicken underbar dag vi har framför oss! Det ska bli alldeles fantastiskt och jag är så glad att jag håller på att spricka att jag faktiskt är här! Bebis lyssnade på mig och stannade kvar därinne. Efter idag kommer dock inga sådana överenskommelser stiftas – då är det fritt fram!

Nu ska det iväg och inhandlas blommor! Jag har ju även distanselever som kommer hit och firar sin student! Så mys! Det lär ju bli en och annan onyttighet inhandlad på vägen också – precis som det ska vara. Som typ jordgubbar och en doughnut. Smaksens!

En tjock tös, 38+6

2 comments to Sjungom studentens lyckliga dag…

  • Frida

    Eller hur! Envis liten sak därinne…

  • Ullis

    Tycker bebis kan komma NU så att jag får träffa den nästa vecka ;)

    Sjukt nyfiken på vad det blir för nån liten knodd…. Vill veta NU typ igår!!!!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>