Arkiv

Oj vad stor jag är.

Typ helt gigantisk har jag blivit. På riktigt. Idag hos BM konstaterades att jag nu exakt gått upp di där 20 kilo som jag absolut inte ville. Även om jag förutspått det hela… Det konstaterades ytterligare att bebis lagt in en växtspurt, eftersom måttet stått lite still så var det väl egentligen bra. Men jag hade inte haft något emot en liiiten bebis. Tänk om den lilla inte slutar växa och blir en sådan där fem-kilos? Det lär garanterat kännas. Det viktigaste är att bebis som vanligt mådde väldigt bra, finns inget vackrare än att höra det lilla hjärtat slå. Det hela har firats med att jag storstädat lägenheten och belönat mig själv med sen stor skål fylld av jordgubbar, banan, äpple, kiwi och vindruvor. Mums!

Lite häftigt är det att saker i vår kyl har senare utgångsdatum än vårt beräknande förlossningsdatum. Då pratar jag självklart inte bostongurkan utan om vanliga färskvaror – som juice och min (laktosfria) mjölk! Tufft. Särskilt idag, då det känns som om tiden står still.

En tjock tös, 35+6

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>