Arkiv

Konsten att knyta ett par Converse.

Är inte gravida kvinnor förunnat. Jag skämtar inte. Jag börjar få stora svårigheter med att knyta mina Converse. Det är en stor sak i vägen som gör det svårt att böja sig både ner och fram. Jag når inte. Med lite vilja skulle jag självklart nå, men eftersom det tar emot och gör lite ont så är det ju ett öde jag gärna inte utmanar. Förutom varje morgon då. Att inte använda Converse nu när våren äntligen är här är ju ingen valmöjlighet. Jag har spenderat vintern med att tjura över att det är för kallt att ha dem på sig. Vad är det för mening med att ha 14 varianter om man inte kan använda dem efter humör? Nu är det vår, vår innebär Converse. Frida har således Converse på sig oavsett problematik att få på sig dessa. Om så Tomas måste lära sig att snöra fast dem på min fot så som jag vill ha dem… För kom igen, jag kommer ju knappast bli mindre. Tvärtom.

En tjock tös, 26+5

2 comments to Konsten att knyta ett par Converse.

  • Knodden

    Haha! Sant så sant, det är en kunskap jag mig förvärvat ;)
    Knut på vardera säger du, inte helt fel, inte helt fel. Kvällens to-do räddad.

  • Norrbaggen

    Ja men du måste lossna upp skosnöret lite, å så slå en liten knut på varje ende av snøret, du kan du bara glida in å ut :-) Glida in å ut kan du, det ser jag på magen!!!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>