Arkiv

..och en söndagsrock åt far!

Nej, någon söndagsrock har jag inte fått. Men ack en whiskey.

Idag har det varit måndag och för en gångs skull var det verkligen en måndag som förtjänar veckodagens usla rykte. Helt slut lunkade jag hem ifrån jobb med som enda mål att få sjunka ner och självdö i soffan. Märk min förvåning när jag dök upp hemma och där i köket stod en vas med tulpaner och två kort. Efter en skattjakt i lägenheten hittade jag sedan en flaska whiskey i en byrå.

Graviditet innebär ibland humorsvängningar. Och ikväll förstod jag lite mer om hur detta är. För jag har nog aldrig varit med om en så snabb vändning från nere till uppe. Åter glad i hågen blev det mys och underbart god mat. Hon är förbaskat bra, min fru.

Vi är för övrigt inne i vecka 27 nu. Vi har alltså kommit in i graviditetens tredje och sista tredjedel! Vart tog tiden vägen? Tyckte vi nyss plussade. Men iofs, fick jag bestämma så får barnet gärna anlända redan nu. Vill så gärna lära känna den lille knodden.

En gladlynt make, 26+4

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>