Arkiv

Alldeles snart halvvägs.

Yejj! Snart så, imorgon, då är det halvvägs! Jag tycker att det är en helt fantastisk milstolpe, vilken vi ska fira med ett ultraljud till kvällningen. Jag är som vanligt, i egenskap av att vara den nojigaste människan på jorden, alldeles förskräckligt nervös och förväntansfull. Det är väldigt häftigt att vårt andra UL görs precis när vi träder in i halvvägs, det medför ju att det blir betydligt mer detaljerat. Inte helt fel. Väntan har dock varit nästintill olidlig. Eftersom det är dagen D så har ju knodden bestämt sig för att vara extra lugn och beskedlig. Inget buffel, inga sparkar, inget alls. Normalt sätt hade jag kanske inte registrerat detta (eftersom knodd är som livligast just när jag ska sova), men nu när jag är nervös så både registrerar och förfäras jag av det. Typiskt.

Hur eller hur så har vi startat renoveringsprojekt barnrum. Väggarna är slipade, spacklade, slipade och numera täckta av renoveringstapet och 2 lager grundfärg. Idag ska ett lager vitt-vitt-vitt upp på väggarna så att vi snart får känna oss färdiga. Massa wallies har jag köpt och redan satt upp två >< En på dörren in till rummet och en på garderobsdörren. Mycket fint. Det känns kul, att det är på G. Oavsett om vi kommer att bo kvar där eller inte så är det ju bra att rummet är iordninggjort klokt. (På lördag ska vi på husvisning! – så håll tummarna ;p)

En tjock tös, 19+6

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>