Arkiv

Det är någon där inne…

… som är busigast i världen. Åtminstone så känns det i alla fall som det ibland. Det är faktiskt riktigt gulligt. Som den har sig! Ännu bättre blir det när det kan kännas hela vägen ut med allt bus – för makens skull. Under tiden så får jag njuta av det på egen hand.

Utöver buset så är jag mest tjock nu för tiden. Böckerna förvarnade mig på massa viktuppgång, men det är en sak att läsa det och en helt annan att uppleva det. Personligen så tycker jag att det är en otrolig ‘hit’ att expandera ungefär 1 cm i midjemått om dagen. Lite charmigt si så där. Det var nästan ärligt eftersom magen numera början utforma en liten sådan där bula. Det är charmigt, även om vägen dit har varit mindre smickrande. Framför allt har det gjort mina mornar mycket enklare, då jag inte längre har 72 outfits att välja mellan (svart, svart eller svart) utan numera får nöja mig mellan 6 stycken (svart, svart eller svart).

En tjock tös, 18+6

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>