Arkiv

Hallonblad och rediga städtag!

Det är minsann så FrökenFräkens dag ser ut. Nackdelen, men även fördelen, med att städa varje dag är att det inte är så mycket att göra. Men, med tanke på hur fort det blir dammigt här – och hur lång tid allt tar för mig numera – så har jag nog att göra hela dagen.

Första tvätten är i maskinen, morgondisken diskad, köket rengjort och kylskåpet omorganiserat. Nu har jag stannat upp för att dricka en kopp hallonblad, men efter det ska jag ta tag i mitt nattduksbord. Det lär bli spännande. Vet inte om jag någonsin tömt det. Vet inte ens om det går att öppna, det har ju blivit mer av en vad-ska-jag-göra-med-dig-förvaring. Men eftersom jag inte saknat något däri så bör jag kunna slänga allt. Det gillar jag. Att slänga saker alltså. För nu behöver jag all plats jag kan få i mitt nattduksbord, det kommer ju bli lite av en mjölkstation om de får som de vill därinne på BB.Jag har minsann förstått att det krävs en hel del skit för att vårda sina spenor.

Efter att mjölkstationen kommit på plats tänkte jag ta ytterligare tag med garderoben/förrådet. Jag hann med en hel del häromdagen, men det finns alltid mer att organisera. Fördelen med att göra det själv är att man kan slänga så mycket mer. Min huvudregel: har man inte använt det på ett år och ej heller saknat det så ryker det. Fort som fan. Som ett plåster.

Vill ni veta något roligt? Barnmorskan igår ordinerade stödstrumpor. Som seriöst tog maken fem minuter att få på mina fötter i morse. Kul. Sedan passade hon på att skrämma livet ur mig genom att meddela att jag bär på en gigantbebis. FYRA kilo sa hon att den lille väger. Och då ligger jag inte ens över kurvan, jag ligger precis över mitten av den. Inget mer godis här inte. Den lille får med andra ord gärna komma ut nu. Så att bebis inte växer mer och Tomas slipper vara den som klär på mig strumpor på morgonen…. Nåväl, städa var det ja…

En tjock tös, 38+1

3 comments to Hallonblad och rediga städtag!

  • Grannen

    Jag sa ju att stödstrumpor är the shit! Kan lära Tomas bästa sättet ;) hahaha!

  • Frida

    Haha – kan tänka mig att det är en rejäl kamp att komma i stödstrumpbyxor ;) JA! Absolut! Det måste vi se till att göra. Vi kommer till ön i slutet av juli (är det sagt) – så jag hör av mig för det vore jätteroligt!

  • Wilson

    Stödstrumpor rocks ! :D Prova stödstrumpbyxor, det tar en dag att få på sig ( med hjälp) så lagom man kämpat i dom är det dags att korva sig ur ;P Är så kul att följa dig genom cybern, hoppas verkligen vi kan ses i sommar med alla kids :)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>