Arkiv

En styck fredag.

Idag vaknade jag lite kinkig. Avskyr när det händer – man ska ju vakna upp glad, eller åtminstone med förmågan att vilja vara glad. Men nej då, inte FrökenFrida idag inte. Kinkig var mer min grej. Tur att det finns kaffe och LillaBus i magen. En kombination som garanterat gör en glad igen.

Dagen fortsatte således i jakt på äventyr och glädje. För det här med ledighet, det är fortfarande inte riktigt min grej om jag inte är sysselsatt. Bl.a. så blev det en tur över till Öland. Tomas skulle in och jobba ett tag så jag passade på att hänga på Köpstaden. Mycket roligare att gå i andra butiker än de man bor mitt ibland. Hittade en jättefin kabeloverall till Bus på KappAhl, alla sådana där saker som jag bör packa ner i BB-väskan till mig själv och så det bästa av allt – de vita bokstäverna jag letat efter. Ramlade in i en jättemysig liten butik med mycket vintage-mys och där fanns dem – de vackra bokstäverna jag sökt med lykta efter.

Den saknade pusselbiten till barnrummet är alltså på plats och numera finns Busets riktiga namn vackert bokstaverat precis som det var tänkt. Skulle LillaBus av någon anledning byta kön lagom till födseln får vi väl (äntligen) ta och införskaffa oss en ny dvärgskäggagam ;) Nåväl, nu ska jag och min tjockismage fortsätta njuta av att det är fredag. Blir det tråkigt kan vi ju alltid roa oss med att trycka in hål i mina fötter. På riktigt. Groparna som blir av att stannar i flera minuter. Sexigt.

En tjock tös, 37+1

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>