Arkiv

Fyra koppar hallonblads-thé, tack.

Smakar oerhört mycket pekkel kan jag lova. Men underverk gör det! Som ni kanske har förstått är jag lite smått jagad av sabla förvärkar och sammandragningar. Jag vet att det är helt i sin ordning och att de säkerligen gör massa nytta. Men, eftersom jag är både otålig och lättirritabel, så tycker jag att de kan ge med sig. Antingen ge utdelning eller hålla sig borta tills det är dag på riktigt. Det är alltså nu som jag har märkt att det här med hallonblads-thé lugnar min upproriska livmoder. Det smakar pekkel, men det lugnar ner värkarna. Jag är väl medveten om att det eventuellt bidrar till att starta dem till att börja med, men det är en annan femma. Dessutom hade jag dem långt innan jag började sörpla hallonblad.

Hallonblads-thé är nämligen bra för många saker. Tillåt mig att bli lite äcklig i kommande utläggning. Ni förstår, det ska tydligen bidra till en förkortad efterbördsperiod. Vi snackar alltså läkning av livmodern. Något jag inte har något som helst emot. Det är inte som att jag gått runt och saknat röda gatan under denna graviditet – så att ha tant röd på besök varje dag uppemot 8 veckor har inte känts välkomnat. Så om hennes visit kan kortas ner, och jag därigenom må mycket bättre och på så vis även kunna komma igång med träning och sånt – ja då är jag nöjd. Hörde ni det? Jag använde mig själv och nöjd i samma mening. Otroligt!

Helt sjukt är det i alla fall vilken nyvunnen energi jag plötsligt har! Som en jävla duracell-kanin. En fet och otymplig sådan, men ändå. Energi har jag så det sprudlar ur öronen, även om förmågan att förvalta den inte är den bästa.

En tjock tös, 36+4

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>