Arkiv

Jag har kommit på en ny lek!

Den heter ”ju ondare det gör – desto bredare leende”. Inte helt enkelt kan jag lova. Men jävlar vilket underverk det gör för mitt humör! De senaste dagarna har varit märkta av relativt horribla förvärkar och sammandragningar. Lite sådär så att man har fått hålla ett öga på klockan, men så fort man tror att de ska börja komma lite tätare så lugnar de givetvis ner sig. Mitt uppe i allt det här så kom jag i alla fall på att det här håller inte. Jag har vare sig tålamod eller tillräckligt med milt temperament. Så – för makens skull och min egen sinnesro behöver jag se det från den ljusa sidan. Ta det med ett leende och aktivera mig själv. Och det fungerar! Jag mår mycket bättre och är fan så gladare.

Nästan sådär så att jag skulle kunna gå och skapa mig en sekt. Jag har garanterat läst tillräckligt med retorik för att manipulera stackars små ovetande gravida kvinnor till lite extra glädje i vardagen. Eller förnekelse, kalla det vad ni själva vill – hjälper gör att i alla fall.

En tjock tös, 35+4

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>