Arkiv

Hur blev det stökigt här?

Jag städade ju nyss? På riktigt liksom, och då var det ändå rent innan. Men nu är det helt plötsligt stökigt. Tror det är vad som händer om jag spenderar för mycket tid hemma. Jag tappar saker hela tiden och så länge det inte är en godisbit är det inte särskilt lockande att plocka upp det. Tur att det börjar bli dags att lämna fortet så jag slipper se att. Då har ju Tomas något att sysselsätta sig med sen när jag ser på hockey dessutom ;) Nåväl, en lektion till nu sedan blir det alkoholfri öl, god mat och härligt sällskap på larmtorget! Vardagslyx!

Förresten – är det bara jag eller går tiden helt plötsligt sinnessjukt långsamt?

En tjock tös, 33+6

2 comments to Hur blev det stökigt här?

  • Jennie

    Hejsan!
    Jo det är sant, de är så mottagliga mot allt när de är så små. Jag känner att jag vill landa mer hemma med hunden och barnet innan familjen och släkten kommer hit. För mig är det en priotering, sedan förstår jag att vår familj kanske dör av nyfikenhet men jag menar, de kommer ju få en bild skickade på henne/honom när h*n är kommen! :)

  • Norrbaggen

    ”Förresten – är det bara jag eller går tiden helt plötsligt sinnessjukt långsamt?”

    Tro mig, det är INTE bara dig! :p

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>