Arkiv

Tillskott till barnrummet.

Det är ungefär vad vi har sysslat med hela dagen. På ett ungefär. Vi började dagen nere på Babyproffsen och hämtade där ut den förbeställda spjälsängen. Att bära hem dem var något jag gärna inte gör om igen, även om den bara vägde typ 10-11 kilo. Det finns en anledning till att de avråder gravida kvinnor att bära tungt – men, så värt det! Efter att fixat i ordning den och fyllt den med mjukisdjur, (i väntan på att vi ska införskaffa oss madrass, täcke och kudde), blev det en tur på stan för att ”fönstershoppa” på Rum Interiör. Jag vill köpa allt där, men prislapparna brukar inte ge mig det nöjet. Av någon anledning så reade de ut just den mattan jag gått och dreglat över, men bittert accepterat att jag skulle få köpa en budgetvariant av på typ Rusta. Inte nog med att den var på rea – den var så pass nedsatt i pris att den blev billigare än alla fula kopior. Kärlek!

Det har blivit en hel del klädinköp också. Helt omöjligt att låta bli när allt är så fint. Se så fint:


Det återstår ju fortfarande en hel del att göra. Det saknas någon form av byrå, ett avlastningsbord, ett skötbord, lite lampor och framför allt dekorationer i massor till bland annat väggarna. Jag vet dock precis vad jag vill ha och hur jag vill ha det – så när vi får bilen då jävlar smäller det! Vidare så hittade jag drömprylen på Åhléns idag. En gigantisk Barbaskön! Hur stor och mysig som helst att kramas med. Eftersom jag inte lyckades försvara utgiften 600 riksdaler följde den inte riktigt med oss hem. Så numera står den högst på önskelistan. Känn dig träffad om du tillhör den kategori av människor som är obligerad att köpa saker till vårt ofödda barn. Barbaskön 1 meter hög – Åhléns. Nu.

En tjock tös, 27+2

3 comments to Tillskott till barnrummet.

  • Knodden

    Oj! Högljudda protester här – det var ju faktiskt fyra plugg också ;)

  • Knodden

    Jajjamen! Han försvann snabbt in i garderoben och kom stolt ut iklädd stoppa-trafiken-byxorna med största verktygslådan i hand. 8 skruv senare satt sängen ihop. Haha… It’s my manly man ;)

  • Norrbaggen

    jag såg åxå BARBASKÖN på Åhlens när jag var i Kalmar!!! åååååååhh!
    Å så söt din gubbe ser ut, som tar på sig värsta snickaroutfiten för att skruva ihop spjälsängen, hihihi

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>