Arkiv

Spjälsäng, spjälskydd och amningsarmband.

Svart, svart och svart med silverhjärta på. Det är en ganska så bra förklaring till helgens shopping. Det blev en del nya saker med andra ord. Naturligtvis i svart. Tanken var dock inte riktigt att vi redan nu skulle köpa spjälsäng, för det är enligt mig lite tidigt för det. Men när de rear ut en svart, snygg spjälsäng som så gott som matchar alla våra krav (kom igen, den är svart och snygg) – då måste man ju slå till. När man då vänder sig om och ser direkt på ett svart spjälsängsskydd, ja då är det ju lite som om ödet knackar på och ger en världens bästa deal. Samtidigt som jag spanade in detta spjälsängsskydd så lekte Tomas med ett svart armband från Lundmyr of Sweden. Eftersom jag fullkomligt älskar allt i hennes design så var jag tvungen att köpa det. Det är faktiskt ganska så praktiskt utöver att vara snyggt. Så att man kan hålla koll på när knodd åt senast, en hjälp fröken ibland-glömmer-jag-bort-vad-jag-heter kan behöva. Troligtvis.

Sedan så är det ju fördelaktigt att man kan välja när man vill ha den levererad. Så vi tog den inte så snabbt som möjligt utan sköt fram det hela. Känns lite bättre på det viset. Mest för att jag är brutalt medveten att när jag väl har sängen på plats så kommer jag tillåta mig själv att gå helt crazy i inredningen och på två dagar kommer jag dels ha ruinerat oss, dels ha allt klart. Ingen bra kombination. (Jag kan ju ha köpt massor av grejer redan och ställt undan dem i garderoben.)

En tjock tös, 21+4

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>