Arkiv

Idag är det mysfredag!

Jag har i och för sig alltid mysfredagar. Men denna är speciell. Den har varit sådär extra vuxen och i eftermiddag ska vi inhandla en ny byrå till hallen. Det kanske inte låter så speciellt mysigt, men anledningen till att vi behöver den är ju bebisen. Vilket gör en alldeles varm inombords Den kommer med andra ord ha flera lådor reserverade för bebisens saker. Hur mysigt som helst ju. Vi har bestämt att ta allt i etapper, så att det inte klumpas ihop på slutet. Känns mycket skönare för plånboken på det sättet också. Det vuxna jag har haft för mig idag var att göra en extra inbetalning på billånet. Hej kära bank, här har ni 5000 kronor. Så att vi är kvitt det till sommaren. Även det för den lilla knoddens skull.

Knodden har troligtvis börjat bli väldigt aktiv. Det eller så har mitt tarmsystem uppfunnit helt nya sätt att hoppa runt i min mage. Så ja, det är nog knoddis som bråkar lite. Längtar faktiskt lite till när det där busandet kommer att bli ännu verkligare, och framför allt till när Tomas kan ta del av det. Han är så lycklig över allt det här ochjag lider verkligen med honom att han inte kan vara lika delaktig som jag. Det är ju fysiskt omöjligt. Men liksom, när sparkarna kommer att börja synas och kännas utanför – då blir han ju en del av det. Det kommer att vara fantastiskt.  Hur eller hur, nu är det nog dags att återgå till plockandet och fixandet. Snart kommer ju världens bästa man hem också!

En tjock tös, 17+1

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>