Arkiv

Det overkliga…

Jag har nog lite svårt att förstå, det här med att det är en liten människan som växer sig vild och stark inom mig. En riktigt liten människa. Det är så pass tidigt i graviditeten att det fortfarande känns väldigt overkligt. Att magen är lite större än vanligt kan ju lika gärna bero på ändrad kost som något annat. Jag har ju ätit mycket choklad. Så det känns overkligt, samtidigt väldigt verkligt. Jag längtar. Jag längtar efter så mycket, har satt upp många delmål som alla leder fram till den dag då knodden är redo för världen. Det är vackert.

Vi spenderade helgen i Stockholm. På hotellet passade vi på att knäppa första gravid-mage-bilden. Det var mysigt. Det var framför allt skönt att komma iväg en liten stund tillsammans. Inte bara för att få vara tillsammans utan även för att slippa vardagen och allt annat här hemma. Som landstinget. Jag har ingen kärlek alls för det där landstinget. Träffade vår nya barnmorska i torsdags. Hon var ju lite bättre än den förra, men å andra sidan vet jag inte om det per automatik betyder att man är särskilt bra. Vi börjar misstänka att vi är någon slags dryg-magnet. Trevligt.

En tjock tös, 11 + 4

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>