Arkiv

Ja må hon leva!

Hurra! Hurra! Idag, klockan 21:21, fyller MolliBus 1 vecka!

Att det redan gått en hel vecka är galet. Känns kortare. Det kan i och få sig bero på den väldigt rubbade dygnsrytmen vi numera följer. Molli föddes nämligen med en stark vilja(tack mamma) och den använder hon ofta. Under hennes första vecka i livet har vi bland annat hunnit mynta uttrycket Godnatt-hicka. Det är nämligen som så att Molli får karatehicka så fort som jag och Frida bestämmer oss för att gå och lägga oss..

Det vänder en aning på tillvaron det här med att skaffa barn. Från att ha varit två individer är man tre och man tänker inte längre främst på sig själv. Som för att fira denna högtidsdag hade vi hembesök av en barnmorska från BVC. Molli visade gott gry och hade gått upp hela 100 gram jämfört med hennes födelsevikt, vilket är kanonbra!

Molli fick i veckan även besök av sina farföräldrar Ann-Britt och Göran. Stolta som få kom de på mysbesök och gav oss bland annat hemmastickade sockor till kalla kvällar. Vi gillar presenter som innebär mera mys.

Nu sover hon som en sten och samlar energi inför kvällen.

Pappa Tomas

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>