Arkiv

Det här med dygnsrytm…

…jag är relativt säker på att det istället borde heta Mollirytm. Det är åtminstone det som vi går på här hemma. Men fy sjuttsingen så mys det är! Igår blev vi officiellt utskrivna från BB då tösen vänt sin vikt bra, det gula vara väck och allt annat såg ut precis som det skulle. Idag tappade hon sin lilla navelsak – skönt att vara av med den. Rakt ner i papperskorgen åkte den.

Eftersom det har varit så fint väder idag så passade vi på att gå en sväng med vagnen. Det var härligt! Då det var så varmt ute blev det till att inviga finaste lilla ”sjöklänningen” som MolliMys fått från mormor sin. Den är fortfarande lite stor – men så söjt hon var i den! I övrigt har jag sprungit en runda på stan och inhandlat diverse förnödenheter. Det här med att klämma ut ett barn precis innan midsommarhelgen var ju inte så genomtänkt då allt var stängt när vi kom hem… Så det har blivit en massa baskläder till den lilla i stl. 50 och en och annan fin dress.

Nu ska vi ta och göra oss lite i ordning, eftersom det är en stor afton för lilla Molli. Hon ska få träffa Farmor & Farfar för första gången. Lite Skånemys med andra ord!

Mamma Frida

7 comments to Det här med dygnsrytm…

  • Jennie

    sv: Det dära med ersättning och amning har varit ett pyssel och än har vi ej hittat rätt åt henne..
    Vi köpte Babysemp, men vi upplevde hon blev lite hård i magen, så vi byte till NAN, men nu när hon har gått på den i en vecka så har hon börjar kräka upp all mat, vilket hon ej gjorde med Babysemp. Så vi har nu bytt tillbaka till babysemp och ger henne miniform och vi tycker hon har blivit bättre. Inga kräkningar och bajset är inte alls så hårt längre utan ser bra ut. Vi upplevde även att Malva fick utslag i ansiktet, som nu börjar lägga sig, med NAN.. Så man får helt enkelt testa sig fram men det är ett pyssel.
    Jag hade det jätte jobbigt med mjölkproduktionen när jag pumpade bröstmjölk, det bara rann och läckte igenom allt fast jag hade dubbla amningsinlägg och byte en gång i timmen. När jag sedan slutade helt med amningen och att pumpa så läckte det och höll på i 4 dagar, hade jätte ont i båda brösten och trodde jag skulle åka på mjölkstockning IGEN, men icke. Jag sov med en handduk runt brösten och mjölkade lite förhand bara när det spände och sedan när spänningen var över så slutade jag att mjölka. Det har fungerat jätte bra och nu läcker jag inget. Min mjölkproduktion står nu stilla och jag stimulerar inte brösten något alls nu ett tag.. Dock spänner brösten och vill mata henne när hon gnäller och vill ha mat, men det släpper efter någon minut..
    Jag säger som alla andra säger, att det är tråkigt att amningen inte fungerar. Men för mig var det inte alls så. Det är jätte skönt nu att Micke kan vara lika delaktig och det märks på honom att kunna mata henne stärker honom som pappa, för nu kan vi båda göra allt. För mig var det jobbigt med amning då hon ville ha mat olika tider och kunde äta igen efter en timme. Jag blev jätte sårig på bröstvårtorna och hade värk så jag mår bättre nu än tidigare. Jag kan äntligen njuta mer av henne och den första tiden än att bara amma och må dåligt!

    Kram på er

  • i min lilla lilla värld

    hihihi Det är otroligt vad man anpassar sig.

    Vilken liten bedårande flicka förresten. Grattis

  • Frida

    Eller hur – bebisrytm äger! Ska bli oerhört roligt att ses i sommar – längtar som tusen! Vi kommer ner där kring den 19:e och stannar i en vecka – så det ska bli kul =)

  • Wilson

    Bebis dygnsrytm är nästan det bästa som finns :P Iaf med första för då spelar inget annat roll :) Jättefin töjs ni fått :) Ser fram emot att ses längre fram i sommar :)

  • Faster Mik

    Ååååh! Sötare får man leta efter! Längtar ofattbart mycket till nästa vecka! Pussokram!

  • Morbror

    Väntar på att se mitt systerbarn i sin djurgårds body;) Fina bilder.

    Kramar från öjn!

  • Jennie

    Gud så söt hon är :) Fock hon solat något för gulsoten?

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>