Arkiv

Första ”snus”-fria dagen.

Snart är långledigheten över, och tur är väl det. Här finns minsann inget kvar att göra… I förrgår hittade vi nämligen det absolut sista som behövdes, 2 amningstoppar och flera engångs-skötbordsunderlägg. Så nu är även min och Tomas väska till BB så gott som packad. Har till på köpet fått mig en ren och fin uteplats. Min poäng är att vi är redo, men eftersom ingen bebis är på väg riktigt ännu så kommer det att bli skönt att återgå till jobbet.

Nackdelen med att återvända till jobbet är att jag inte riktigt kommer i mina skor längre. Utöver ett par fula flip-flops och ett par Foppa-tofflor så är jag helt utan skor. Men det kommer bli intressant, är ju faktiskt bara två veckor kvar nu. Sedan blir det sommarlov och bebis. Ingen direkt långledighet för min del eftersom jag börjar jobba i augusti lite smått igen – men majoritetsmässigt kommer jag ju att vara hemma i alla fall :) Som jag längtar! Jag börjar faktiskt bli lite smått otålig, tycker minsann att bebis kan komma på studs. Helt okej, gärna idag.

Igår hade vi förmodligen världens största otålighetsdag. Man blir ju lite smått tokig av att vara långledig. Som tur är så kom vi på massor med saker att sysselsätta oss med. Som att promenera ut över Varvsholmen. Galet vackert! Får nog bli en promenad ut dit ikväll också, efter att vi ätit våra Club Sandwich och druckit galet goda drinkar ute i solen. Förresten! Idag har jag inte snusat alls! Sedan vi blev gravida så har vi ju övergått till nikotinfria alternativ och det har fungerat superbra. Men – jag har övervägt det tandläkaren sagt och bestämt mig för att försöka. Så, idag har det inte blivit något snus och än så länge känns det okej. Hittills.

En tjock tös, 37+4

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>