Arkiv

Tider bara ränner iväg…

…så bloggande är det lite ont om. Men bättring på det ska ske. Dock inte idag. Solen skiner alldeles tokhärligt och jag tog precis ut en väldoftande paj ur ugnen. Det finns med andra ord inget att klaga på. En dag snart ska jag dock uppdatera lite här, bl.a. om den tokigt underbara påskhelgen vi firade på Gotland och framgångarna med barnrummet. Nu kan man gå in hela två meter i det utan att snubbla på något! Det ni! Fint som snus.

På tal om snus bestämde min tandläkare åt mig att det är något jag ska sluta med när bebis är född. Jag har ju slutat med riktigt snus och trallar endast sådana där Onico för jämnan. Tydligen var inte det bra nog. Mina fingrar, för att inte tala om min trut, är tydligen på grund av snuspillande inte världens mysigaste för bebis. Vill inte jag vara den bästa möjliga mamma för mitt ofödda barn? När hon lägger fram det på det sättet kan jag ju inte protestera och göra som jag själv vill. Typiskt. Men vi lär ju spara en del pengar för nu har jag tvingat in Tomas på samma spår. Stackars karl.

En tjock tös, 31+6

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>