Arkiv

Hej Korvfingrar!

Vad trevligt att ni kunde komma! Hur länge planerar ni att stanna månntro? Jaså det säger du, några månader ja. Jag vet inte riktigt om jag är helt okej med det. Gästvänlighet är inte riktigt min grej. Dessutom börjar det bli lite trångt här. Ont om utrymme. I all denna trängsel så är det egentligen bara en gäst som är inbjuden, och samtidigt väldigt välkommen. Ett litet bus, som väldigt snart kommer att vara hos oss. Hur får buset plats? Det börjar minsann bli lite knökigt därinne, den dagliga rutinen är ju att bli både knäad och armbågad. Mys. Slutsatsen är alltså att vare sig korvfingrar, dubbelhaka, äppelkinder, tredubblad bakdel, feta armar och mastodontlår är vare sig inbjudna eller välkomna.

Jag och min nya siluett ska dock bege oss ut på äventyr den här helgen. En tripp till Skåneland och svärföräldrar finns på agendan. Födelsedagar ska firas och bil ska hämtas. På söndag bär det av hemåt igen – men inte i tåg – utan i bil. Så skönt! Det här med att vara billös har inte klätt mig väl. Obeskrivligt skönt kommer det att bli att åter igen kunna åka till återvinningen och tippen! Yupp, när jag städar så slängs saker. Nu är de samlade i kassar och på hög inne i garderoben. Så mycket glas… Dessutom blir det en tur till Blomsterlandet och till Plantagen – jag ska köpa mig vårmys som jag tillsammans med mina nya korvfingrar ska plantera. Fnys.

En tjock tös, 29+1

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>