Arkiv

Det kan hända att jag är lite besatt.

En aning sådär, eller egentligen fullkomligt. Jag är i själva verket så inoljad att jag snart kommer att halka på mig själv. Det är tanken på eventuella bristningar, ni vet sådana där mörklila som får ens mage att se ut som att man blivit riven av en tiger? Jag kan nog faktiskt vara mer rädd för dem än att i realiteten bli riven av en tiger när jag tänker efter. I slutskedet av graviditeten är det vanligt att de poppar upp, så pass vanligt att mellan 50-90% av alla gravida kvinnor får dem. De går inte att förhindra och när du väl fått dem får du leva med dem. Har du tur så smalnar de av och blir smått silvriga efter några år. Beach 2012, nope.

Jag är alltså besatt av tanken på hur jag ska gå till väga för att slippa dessa. Därav anledningen till att jag snart halkar på mig själv. Åhléns bör dock vara ganska så nöjda, för om det fortsätter så här kommer de inom kort sälja slut på mandelolja (á 270 kronor för en pytteliten flaska). Jag ska inte ha några. Sådeså. Jag kommer med andra ord få massor. Se ut som en zebra.

En tjock tös, 27+6

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>