Arkiv

En supermysig tisdag, helt enkelt.

Det var faktiskt precis vad det blev – bättre än förväntat. Jag var ju lite smått nervös inför att gå på föräldraträff igen, kanske mest orolig över att behöva känna mig oförberedd igen över något nytt jag inte tänkt på. Som att koka napparna. På frågan vem som gör det så blir svaret tydligen alla. Men det blev inte alls så! Tomas hämtade mig i Torsås efter en intervju han gjort och så körde vi raka vägen till Kalmar där det blev mumsig semla med kaffe på lasarettets café. Mätt och belåten begav vi oss till föräldraträffen där det genast visade sig att barnmorskan var sjuk. Vi tillbringade istället tiden med att lära känna varandra lite bättre och skratta en himla massa.

Det var riktigt trevligt! Till på köpet fick jag reda på att anledningen till att jag inte blivit kallad till v.25 samtal tydligen är för att min barnmorska har bytt distrikt. Tycker visserligen att det är information som bör komma direkt från MVC och inte en annan blivande mamma, men jag är väldigt tacksam över informationen. Ringde dit idag och de tyckte ju att ja det är ju lite tråkigt men sånt som händer att de missat att informera oss. Huvudsaken är att jag fick en ny tid – en som varken jag eller Tomas kan på. Men de hade inga andra och det var superviktigt att jag kom in snarast, så vad gör man? Ja, man ler stort och tackar ödmjukast.

En tjock tös, 24+6

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>