Arkiv

Det där med julmat…

Julmat kan vara det bästa som finns. Ett helt bord fyllt av diverse smaskigheter som gör magen alldeles kär och lycklig. I år gör dock dessa smaskigheter min mage alldeles okär och olycklig. Den tycker bestämt illa om precis allt och dess favoritsysselsättning är att se till att jag får upp det. Helst på lördagar då Kalmar kommun är utan vatten. Där har vi alltså en stor nackdel med att vara gravid: man kan faktiskt inte alls äta allt man vill och till på köpet så är man fan inte gravid i nio månader. Man behöver ju inte vara särskilt intelligent för att räkna ut att det är tio månader. 40 veckor = 10 månader, vad fan lär dem sig egentligen på den där barnorske-linjen?

Nåväl, nu ska jag fortsätta tjura lite över det faktum att det kommer att bli en sorgligt matfattig jul och att jag kommer kunna njuta av att vara totalt uppsvälld i ytterligare en månad. Ljuvligt. Verkligen.

En tjock tös, 13 + 4

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>