Arkiv

En tur till Kosta och dess Outlet

Idag har familjen Löwemo varit på sin allra första riktiga utflykt. Tillsammans med Mollis farmor och farfar begav vi oss ut på vad Tomas kallade fältövning. Eftersom mamma Frida bestämde vart det gick hän så hamnade familjen självklart på Kosta Outlet. Fina märken till bra priser är det bästa som finns – och oj som vi fyndade. Det blev lite till var och en av oss. Jag hittade ett par skor som mina sexigt svullna fötter tyckte var fina fisken. Ett par svarta nätskor från Björn Borg. Tomas hittade en extremt snygg skjorta från John Henric’s. Sedan så snubblade vi in på barnavdelningen. Tyvärr fanns det inte jättemycket PoP-kläder som just vi var sugna på, men vi hittade Lundmyr. Jag älskar Lundmyr, så det fick bli en svart tennisklänning. Vi har dreglat över den ett bra tag, så när det var halva priset kunde vi inte motstå den. Det hade nästan varit omoraliskt. Eller nåt. Sedan blev det lite böcker, en smidig picknick-filt och tro att eller ej – sköljmedel. Så ja, en bra dag för fyndarkorgen.

Men det bästa av allt var helt klart Molli. Hon sov sött i sin vagn hela tiden, flera timmar. Fick mat två gånger, men istället för att vakna till och bli lite busig så somnade hon om på direkten. Perfekt! Vi lär väl få betala för det inatt, men då är ju allt i sin ordning. Vårt lilla Bus tycker om att vara vaken på natten. Nya favoriten är att även vara vaken mellan sex och nio på morgonen. Vi diggar inte den trenden lika mycket som hon.

Mamma Frida

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>