Arkiv

Organisering av Projekt Fläsksvål…

Projektet är som sagt officiellt inlett, nu behöver det bara lite struktur. Såhär i början, innan jag passerat 6 veckor efter förlossningen, så blir det ju väldigt lugnt på träningsfronten. Det består mest av både korta och långa promenader i maklig takt. Sedan har jag ändrat min kost så till vida att jag äter mindre och nyttigare än förut. Så som jag gjorde innan vi blev med barn. Jag har ju jäkligt dålig karaktär, det är ingen idé att hymla med det, så det händer ju fortfarande och kommer fortsätta att hända att något onyttigt slinker ner. Men jag tycker det är viktigt. Man ska unna sig saker. Kanske bara inte lika mycket och lika ofta som man nu vant sig med…

Har idag prövat på hur det känns att ta några springtag. Haha… Ehm, det här med att springa omkring med en degpåse dallrande på magen var ju inte direkt bekvämt. Sjukt underlig känsla! Ska det vara så? Då kommer ni ju i alla fall inte se mig springa runt på stan… En aning skraj är jag över att dallrandet även ska påverka både zumba och powerwalks. Men då får jag väl helt enkelt knocka mig själv, för något måste jag ju göra. Exakt vad och hur får vi titta närmre på om några veckor.

Nu ska jag i alla fall fortsätta titta på världens sötaste lilla tös som äntligen sover. Det gillar vi. Det och att jag minskat 0.5 kilo trots massa glass.

Mamma Frida

2 comments to Organisering av Projekt Fläsksvål…

  • Anna

    Jag har inlett ett liknande projekt, dock är det namnlöst än så länge. Kom nyss hem från en en timme lång rask promenad med stavar. Hu! Det var ju jobbigt. Suck, pust och stön. Nu ska vi ringa till pizzerian. Måste jämna ut det hela liksom. Alternativt njuta av de sista dagarna som nyförlöst, på söndag är Adam sex veckor och det får vara slut på de dåliga ursäkterna. Ser fram emot att lära mig galoppgången ;)

  • Norrbaggen

    Finns väl inget enklare sätt att säga det på än: I KNOW HOW YOU FEEL!

    :)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>