Arkiv

En två veckor gammal MolliBus!

Hipp Hipp Hurra – för Molli som är så bra! På Norra Långgatan växes det nämligen så att det nästan knakar om lilla Molli. Igår var vi på besiktning hos BVC och då klargjordes det att Molli numera är 53 centimeter lång och väger hela 4 160 gram. Ett bevis på att hon faktiskt får i sig tillräckligt med mat, även om hon kräks upp en hel del. Alltid skönt att få bekräftat att allt är bra, det betyder ju faktiskt att man gör rätt. Vilket är långt ifrån en självklarhet – vi har faktiskt bara varit föräldrar i två veckor och är det något som kan få en nervös… ojoj! Ändå känns det som om hon alltid varit här och att föräldraskapet är det mest självklara i världen. Mysigt är det i alla fall.

För att fira denna dag hade vi först mysfika med bonusmoster Maria, sedan tog vi en långpromenad och efter det avslutades dagen med thaimat tillsammans med Mollis farmor och farfar. På långpromenaden så kan det hända att vi råkade inhandla en filt från Paul Frank. Men liksom, kom igen, Paul Frank (liksom typ allt hos Eloide Details) äger ju! Vem vill inte ha en glad apa? Dessutom måste man ju få åtminstone något litet paket när man blir hela två veckor gammal!

By the way så smakade jag rödvin häromdagen. Molli äter endast ersättning, så jag är inte helt bäng även om det är lätt att tro det ibland. Vi åt mackor med salami och brieost till lunch så eftersom det är sommar tänkte vi att ett halvt glas rödvin vore trevligt. Som jag längtat – som jag drömt om detta rödvin! Nästintill dreglat. Hur eller hur så smakade det pyton och efter tre klunkar uppsökte jag bädden och sov i tre timmar. Ni kan tro att jag är förbannad. Eftersom jag och rödvin är själsfränder tänker jag inte ge upp så lätt. Jag får låta det gå någon månad till och så pröva igen. Plötsligt så händer det ju, så då bör väl även vi återförenas i ömsesidig förälskelse?

Mamma Frida

1 comment to En två veckor gammal MolliBus!

  • Jennie

    Man får faktiskt ta 2 glas vin när man även ammar. Sen om man väljer att dricka eller inte är upp till var och en. Men jag håller med dig angående alkoholen, usch det är inte så gott. Inte riktigt än iaf :)
    Skönt att Molli växer som hon ska, det är skönt det! Vart köpte ni filten förresten?

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>