Arkiv

En styck polkadot, please.

Jag fullkomligt älskar vädret som kommit till stan! Mulet, grått och relativt svalt. Som vår lilla nakenfis trivs. Så pass att vi till och med fick på henne kläder efter morgonbadet. Strumpbyxorna behölls dock inte på alltför länge, så svalt är det ju faktiskt inte. Som tur är så har Molli fått en jätteskön och luftig kofta av mormor sin – perfekt för promenader i detta härliga väder. Allra helst när man är söjt i klänning, säg.

Idag ska tösen få massor med besök. Mys! Så, vid tillfällen som dessa är det väl okej att skicka ner maken att inhandla gottis? Kom igen, jag har ju knaprat morötter som en dåre hela helgen medan maken mumsat godis. Fullkomligt orättvist. Vi kan ju komma överens om att jag är mindre glad över dessa graviditetskilon. Många har försvunnit, och fler lär väl ryka per automatik – men di där som jag kommer att få jobba för… De tycker vi inte om. Det är ju sommar, då vill man äta glass mest hela dagen. Nåväl, nu ska jag och min degpåse mysa med en styck MolliBus som precis vaknade.

Mamma Frida

1 comment to En styck polkadot, please.

  • Norrbaggen

    HAHAHA!! ”degpåsen”
    Fullkomligen älskar ditt uttryck! Jag hatar åxå min svampring under navlen! Så jävla skit!
    Här e det blå himmel å stekande sol, men det är itne sådär jävlans kvavt som det var igår, så nu e dte ju faktiskt möjligt att sitta ute i skuggan utan att klibba fast i allt man tar vid..

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>