Arkiv

Klarvaken

Klockan är strax efter fem, jag har sovit tre timmar och är klarvaken. Lilla loppan har varit otröstlig mest hela kvällen/natten, vilket har gjort mycket ont i både pappa- och mammahjärtat. Hon har haft så ont i magen och vad vi än gjorde ville inte riktigt gaserna ge med sig. Efter tre timmars guppande, sjungande, klappande – ja, allt – så somnade/däckade tösabiten äntligen. Nyss vaknade hon, men endast för en liten matbit som tur var. Så jag håller tummarna för att det intensiva onda är borta..

Igår började vi med miniform, alla säger att det är oerhört bra och jag ser fram emot att även Molli ska få skörda dess verkningar. Mest av allt vill jag bara slå de där gaserna. På käften, riktigt hårt. Men det går ju inte. Så jäkla typiskt. Dessutom, hur kommer det sig att det ska bli såhär när det är helg? Varför kan det inte ske på en jävla måndag? När de där söta tanterna faktiskt arbetar och kan använda sin tid till att lugna ner oroliga föräldrar? Pyttsan.

Mamma Frida

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>